Prăjitură cu biscuiţi - Martuneac Oana Cristina

Citeste tot despre: 

Ingrediente: 500 g biscuiţi obişnuiţi, 300 g rahat colorat, 200 g stafide, 2 linguriţe de cacao, 1 pachet de margarină, 200 ml apă, 3 foi de napolitană.

Mod de preparare:

Se sfărâmiţează biscuiţii cu sucitorul, apoi se taie rahatul bucăţele, după care se amestecă cu biscuiţii, stafidele şi linguriţele de cacao.

Într-o cratiţă separat se topeşte margarina, după topire se adaugă 200 ml apa şi se lasă să dea în clocot, apoi se ia de pe foc pentru răcire.

După ce s-a răcit, se amestecă cu compoziţia de biscuiţi, rahat, stafide şi cacao, până se omogenizează. Cu această crema se umplu foile de napolitane, şi apoi dăm la frigider pentru o oră.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Milk

shake de căpşuni

Prăjitură

cu caise

Prăjitură cu iaurt şi vişine

Prăjitură

cu mere şi glazură

Prăjitură

cu iaurt şi piersici

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi
publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!


loading...
Loading...