Prăjitură cu bezea şi caise

prajitura-cu-bezea-si-caise-580x400.jpg

prajitura bezea caise aluat gem
Răsfaţă-te cu o prăjitură cu bezea şi caise!
clickpoftabuna.ro
Citeste tot despre: 

Combinația dintre bezea și fructe este delicioasă, mai ales dacă e vorba de caise. Iată cum poți să prepari un desert savuros în doar 4 pași simpli, aşa cum este această prăjitură cu bezea şi caise! Pentru a obține bezeaua perfectă, ține albușurile la temperatura camerei și toarnă zahărul în ploaie după ce s-au făcut spumă. Taie prăjitura cu bezea, a doua zi, cu un cuțit cu vârf ascuțit pe care-l treci sub jet de apă rece.

Prăjitură cu bezea şi caise – Ingrediente (1 tavă)

Pentru aluatul cu cacao
3 linguri cacao
5 ouă
100 g unt
1 cană zahăr pudră
1 cană făină
1 praf de copt
1 vârf de sare

Pentru aluatul simplu
4 gălbenușuri
1 cană zahăr pudră
1 cană făină
100 ml ulei

Pentru umplutură
8 caise
1 borcan gem caise

Pentru bezea
4 albușuri
160 g zahăr
1 vârf de sare

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară prăjitura cu bezea şi caise!

Loading...

Citește și

  • Ingrediente: 8 ouă, 2 - 3 căni de făină, ½ cană de ulei, praf de copt, 1 cană de lapte bătut, 1 cană de zahăr, esenţă de vanilie sau rom (după gust), gem de caise sau piersici (trebuie să fie mai subţire, pentru a se putea însiropa blatul).

  • Ingrediente: 5-6 piersici, 5 ouă, 2 căni zahăr, 1 cană lapte, 1 cană ulei, 2 căni şi jumătate de făină, 1 plic zahăr vanilat, 1 plic praf de copt, 1 linguriţă oţet, un praf de sare.