Pătrate cu cafea şi ciocolată - Ermina Vlăsceanu

Ultima actualizare:

    Pătrate cu cafea şi ciocolată
Pătrate cu cafea şi ciocolată

Ingrediente blat:

5 ouă, o cană (250ml) de zahăr, 1/2 cană ulei, 1 1/2 cană faina, 1lingură de cafea măcinată, 1 plic de praf de copt.

PreparareSe bat spumă ouăle cu zahărul, se toarnă uleiul în fir subţire apoi se adaugă faina amestecată cu cafeaua şi praful de copt.Se coace blatul în tavă tapetată cu hârtie de copt. Când se răceşte se taie în două foi.Ingrediente cremă: 200 g ciocolată neagră şi 200 g unt. Ciocolata se rupe în bucăţi mici, se adaugă untul şi se pune pe foc mic până se topeşte, amestecând continuu.Asamblare: foaie +ciocolată fierbinte +foaie +ciocolată.Prăjitura se taie pătrate după circa 2ore. Poftă bună!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net