Păstrav prăjit în crustă de mălai şi mămăligă pane

reteta-pastrav-si-mamaliga.jpg

Păstrav prăjit în crustă de mălai şi mămăligă pane
Sursa foto: Antena 1

Ce poate fi mai delicios decât un păstrăv în crustă de mălai. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, acest tip de peşte are şi un gust desăvârşit şi este uşor de preparat. Îţi oferim, mai jos, o reţetă inedită de păstrăv, care se serveşte cu mujdei şi cu mămăligă pane. Un deliciu!

Reţeta a fost prezentată de un concurent la emisiunea Chefi la cuţite, de la Antena 1, de un concurent al show-ului culinar.

Ingrediente Reţeta Păstrav prăjit în crustă de mălai şi mămăligă pane

4 păstrăvi refrigeraţi 

Sare şi piper

300 ml ulei

500 gr mălai

200 gr unt

200 gr fulgi de porumb

4 ouă

2 căpăţâni de usturoi

mix de flori comestibile

germeni mazare 

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și: 

  1. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au amânat nunta, dar vor copil: ”Ne dorim să anunţăm înainte de Crăciun!”

Fostul soţ al Elenei Ionescu, primele declaraţii despre divorţ: ”Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă!”

Loading...

Citește și

  • Eşti în pană de idei pentru o masă „ca la carte"? Iată ce gătesc cititoarele Click! Îţi prezentăm astăzi cinci reţete delicioase, trimise de maestre în bucătărie. O idee de aperitiv, două feluri principale delicioase şi două propuneri pentru un desert gustos. Toate, uşor de preparat şi foarte gustoase. Poftă bună!

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.

  • Eşti dependent de lactate, ţi s-a făcut poftă de icre sau de prăjituri cu cremă, dar totuşi vrei să respecţi Postul Crăciunului? Nu înghiţi în sec! Din legume, fructe, seminţe poţi să prepari aproape orice fel de mâncare.  Ligia Pop, promotoarea alimentaţiei vegane fără foc, ne dă câteva reţete sănătoase, uşor de preparat acasă.