O reţetă gustoasă pe zi: Zucchini umpluţi cu tofu

Ultima actualizare:

Preparare1.    Se spală bine dovleceii, se taie un capac deasupra, se scoate cu o linguriţă miezul din interior, apoi se opăresc în apă clocotită cu sare 2-3 minute. Se scot cu grijă şi se lasă la scurs într-o strecurătoare.2.    Separat, se rade brânza (se sfărâmă cu mâna sau se taie cubuleţe) şi se amestecă cu ardeii, ceapa albă şi ceapa verde, tocate mărunt, ardeiul şi condimente, după gust.3.    Se umplu dovleceii cu amestecul preparat, se adaugă un cubuleţ de unt deasupra şi se aşază apoi într-o formă termorezistentă unsă cu ulei. Se pun la cuptor pentru circa 20 de minute. Se servesc calzi, decoraţi cu crenguţe de busuioc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net