O rețetă gustoasă pe zi: Tort cu cafea

tort_cu_cafea.jpg

tort cu cafea pe farfurie
Tort cu cafea
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este Tort cu cafea.

Ingrediente Tort cu cafea: 

180 g migdale, 100 g smochine uscate, 2 linguri fulgi de cocos, 3 linguri unt de cocos,  2 linguri sirop de agave, 1 praf de sare, 2 linguri cacao, 2 linguri cafea espresso; Pentru cremă: 300 g nuci caju hidratate, 400 ml lapte de cocos, 6 linguri cafea espresso, 50 g miere; Pentru décor: 150 g fructe uscate.   

Preparare Tort cu cafea:    

Pentru blat, dai prin blender migdalele hidratate împreună cu smochinele uscate. Adaugi restul ingredientelor şi mixezi până se omogenizează. Aşezi compoziţia pe o tavă tapetată, cu pereţii detaşabili. Dai tava la frigider 30 de minute. Între timp, pregăteşti crema. Dai prin blender nucile caju hidratate până devin c remoase. Adaugi laptele de cocos, cafeaua şi mierea. Torni crema peste blatul rece. Dai tava la congelator 2 ore. Decorezi tortul cu sunt fructe uscate, tăiate cubuleţe. Poftă bună!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ingrediente pentru blat: 200 g migdale prăjite, 100 g zahăr, 70 g făină, 30 g unt, 5 ouă, 2 linguri praf de copt.

  • Blat: 8 ouă, 8 linguri făină, 8 linguri zahăr, 1/2 praf de copt stins cu zeamă de lămâie. Crema: 2 ouă, 300 ml lapte, 3 linguri făină, 50 g ciocolată, cacao, 1 esenţă rom, 250 g margarină (unt). Sirop: 4 linguri zahăr, 150 ml apă, 1 esenţă rom. Decor: 200 ml frişcă, 200 g ciocolată menaj, 1 lingură margarină (unt), bombonele decorative, trandafiraşi din rahat.

  • Ingrediente:Blat (achiziţionat din comerţ). Crema: 400 g nucă măcinată, 200 g zahăr tos, 200 ml lapte, 1 pachet de unt, 1 pachet de zahăr vanilinat - opţional, 2 linguriţe esenţă de rom.Sirop: 2 linguri de zahăr, 150 ml apă, 1 linguriţă esenţă de rom.Pentru ornat: 2 kiwi, 2 banane, 1 madarină.Se poate orna şi cu frişcă sau ciocolată, după preferinţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1