O reţetă gustoasă pe zi: Tocăniţă de porc

tocanita-porc.jpg

tocanita porc ingrediente reteta
Tocăniţă de porc
Citeste tot despre: 

Reţeta gustoasă de azi este tocăniţă de porc.

Ingrediente Tocăniţă de porc:

500 g pulpă de porc, 4 linguri de ulei, 2 ardei capia, 4-5 cepe mari, 2 linguri boia, pătrunjel verde, sare, piper.

Preparare Tocăniţă de porc:

Tai cubuleţe carnea de porc şi o rumeneşti în ulei, adaugi ardeiul şi ceapa tocate mărunt. Când ceapa devine translucidă, pui boiaua şi completezi cu apă cât să acoperi carnea. Pui sare şi piper, după gust şi laşi să fiarbă, la foc mic. Gulaşul este gata când zeama are consistenţa unui sos. Opreşti focul şi adaugi pătrunjelul tocat.

 

Loading...

Citește și

  • Ingrediente500 g ficat de vită300 ml lapte dulce1 ceapă1 morcov1 ardei gras3-4 ciuperci2 căţei de usturoi3 linguri ulei150 ml vin alb2 linguri pastă de roşiicimbru2 frunze de salviebusuioc uscatpătrunjel verdesarepiper

  • gulas, Vizi Imre, reteta, gatit

    Vesel, relaxat, cu glumele la el şi cu 15 kg mai slab decât era în decembrie 2012, când concura în finala „Vocea României”. Aşa l-am găsit pe Vizi Imre într-o zi cu soare de la începutul lui martie. Venise cu ceva treburi în Bucureşti şi, într-o pauză de prânz, s-a abătut la un restaurant cu specific (evident) unguresc.

  • gulas targul ozosep

    În acest weekend, centrul Capitalei va mirosi fabulos. Peste 35 de mici producători din Harghita vin la cea mai mare ediție a Târgului gastro-cultural Ozosep, în Grădina Verona.

  • Ingrediente1 piept mare de pui2 cepe 1 morcov 1 ardei gras galben1 kg mazăre congelată1 foaie de dafin3 linguri pastă de tomate3 linguri ulei1 ardei iutesarepiper