O rețetă gustoasă pe zi: Tocană de vită

tocana_de_vita.jpg

retete, vita, sfecla, tocana, preparare
Tocană de vită
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este Tocană de vită.

Ingrediente Tocană de vită: 

700 g pulpă de vită, 10 sfecle mici, 2 cepe, 4 linguri ulei, 150 ml supă de vită, sare, piper, 1 lingură bullion, 1 legătură mărar.

Preparare Tocană de vită:

Speli carnea, o tai cuburi și o pui la fiert, luând spuma de câte ori este necesar. O lași să fiarbă până e aproape gata. Păstrezi zeama. 2 Între timp, speli sfeclele și le coci la cuptor până când furculița pătrunde ușor în ele. Le lași la răcit, le cureți coaja, apoi le tai în bucăți potrivite. Cureți ceapa, o toci și o călești în ulei până devine translucidă. Adaugi carnea, sfecla, 150 ml din supa de vită păstrată,

bulionul și condimentezi cu sare și piper. Lași vasul pe foc 15 minute, să se întrepătrundă aromele. Servești tocana de vită fierbinte, presărată cu mărar proaspăt tăiat.

 

Mai multe rețete găsești pe clickpoftabuna.ro!

Loading...

Citește și

  • Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 3 morcovi, 1 ţelină mică, 1 ceapă, 4 căţei de usturoi, 1 cană cu vin roşu, 1 cană apă sau supă, 5-6 linguri cu pastă de roşii sau roşii proaspete, oregano, 1/2 linguriţă cu nucşoară, 3 foi de dafin, sare, piper.

  • Ingrediente: 500 g sfeclă fiartă, 1 cub concentrat de legume, 1/2 l apă, 1 ceapă mică, 1 lingură muştar dulce, 100 g brânză dulce, 1 linguriţă ulei de măsline, sare, piper, câteva fire mărar.

  • Ingrediente600 g carne (în funcţie de preferinţă), 1 sfeclă roşie, 1 morcov, 1 rădăcină pătrunjel, 1 ceapă mare, 1 felie varză dulce, 2 cartofi, 1 ardei gras, 1 lingură pastă de roşii, 500 ml borş de casă, pătrunjel verde, mărar verde, leuştean verde, sare, piper, smântână pentru servit (opţional)