O reţetă gustoasă pe zi: Supă de ridichi cu perişoare

Ultima actualizare:

    Supă de ridichi cu perişoare
Supă de ridichi cu perişoare

Ingrediente2 legături de ridichi 2 fire ceapă verde 1 lingură unt 1 linguriţă făină 500 ml supă de legume200 ml iaurt sare piperPentru perişoare200 g carne de pui tocată1 lingură orez 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 ousare piper

Preparare

1.    Căleşti în unt ceapa tocată, adaugi ridichile tăiate feliuţe şi când încep să se înmoaie, presari făina, amestecând continuu. Stingi cu supa de legume caldă şi laşi să fiarbă 5 minute, la foc potrivit.

2.     Între timp, prepari perişoarele. Amesteci carnea tocată cu orezul opărit în câteva clocote de apă şi scurs de zeamă, adaugi pătrunjelul tocat, oul bătut uşor şi condimentezi cu sare şi piper, după gust.

3.     Iei cu linguriţa din compoziţia de carne şi modelezi perişoare mici pe care le adaugi în supă. Le laşi să fiarbă, la foc mic, 15 minute.

4.     Dregi supa cu iaurt şi o serveşti fierbinte, garnisită cu leuştean şi ridichi crude tăiate fin.

image
image
image
image
image
image
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net