Ingrediente1 kg morcovi 5 cartofi1 rădăcină de pătrunjel2 căţei de usturoi 50 g untardei iute, după gust 1 cub concentrat de pui sare
Ingrediente
1 kg morcovi
5 cartofi
1 rădăcină de pătrunjel
2 căţei de usturoi
50 g unt
ardei iute, după gust
1 cub concentrat de pui
sare
Preparare
1. Cureţi toate legumele, le tai cuburi cât mai mici şi le căleşti foarte puţin în unt. Torni apă, potriveşti de sare şi le laşi să fiarbă complet.
2. După ce au fiert, ori le pui într-un blender şi le mixezi, ori le presezi cu presa de piure.
3. Fierbi apă să faci supa de pui din concentrat, o amesteci cu piureul de legume şi o faci, după gust, mai groasă sau mai subţire. O pui din nou pe foc pentru 10 minute şi o serveşti cu ardei iute.
Loading...