O reţetă gustoasă pe zi: Supă cremă de spanac

Ultima actualizare:

Preparare: Se spală spanacul sub jet de apă rece, se scurge, apoi se opăreşte două minute în apă cu sare şi se scurge din nou. Separat, se curăţă legumele, se taie bucăţi mari şi se fierb în apă cu puţină sare, după care se strecoară, păstrându-se zeama. Se trec legumele şi spanacul prin blender (sau prin sită) până se transformă în pastă. Se adaugă uleiul de măsline, smântâna şi treptat lapte cald sau zeamă în care au fiert legumele până se obţine consistenţa dorită.Se condimentează cu sare şi piper, după gust, şi se serveşte imediat cu pâine prăjită, presărată cu brânză rasă sau caşcaval.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net