O reţetă gustoasă pe zi: Spaghete carbonara

Ultima actualizare:

    Spaghete carbonara
Spaghete carbonara

Ingrediente400 g spaghete200 g kaizer sau şuncă afumată2 gălbenuşuri200 ml smântână de gătit2 linguri caşcaval rasbusuiocpătrunjel verdesarepiper

Preparare1. Se taie kaizerul sau şunca cubuleţe şi se călesc uşor. Separat, se bat gălbenuşurile cu smântâna, caşcavalul ras, sare, piper şi busuioc uscat, după gust, apoi se toarnă peste kaizer şi se amestecă uşor până se leagă. 2. Se fierb spaghetele al dente în apă cu sare, se scurg, fără a se clăti cu apă rece, şi se aşază într-un castron încăpător.3. Sosul de smântână şi kaizer se toarnă peste spaghetele fierbinţi, pentru a le asezona şi se servesc imediat presărate cu pătrunjel verde tocat.

image
image
image
image
image
image
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net