O rețetă gustoasă pe zi: Pulpe de iepure la cuptor

Ultima actualizare:

    Pulpe de iepure la cuptor
Pulpe de iepure la cuptor

Rețeta gustoasă de azi este Pulpe de iepure la cuptor

Ingrediente Pulpe de iepure la cuptor: 

6 pulpe de iepure, 500 g ciuperci champignon, 6 castraveţi muraţi, 2 cepe, 200 g kaizer, fire de cimbru, 1 lingură ulei; Pentru marinată: 150 ml suc de roşii, 100 ml vin alb sec, sare, piper, orez fiert la abur, pentru garnitură.

Preparare Pulpe de iepure la cuptor: 

Amesteci sucul de roşii cu vinul alb şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Cu această marinată ungi pulpele de iepure. Dai carnea peste noapte la frigider. A doua zi, o scoţi şi o laşi la temperatura camerei. Cepele le tai julien, ciupercile felii şi kaizerul cubuleţe. Le pui la călit, 5 minute, într-o tigaie cu puţin ulei. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust. Carnea o aşezi într-o tavă, iar peste ea torni marinata. În aceeaşi tavă pui şi legumele călite cu kaizerul. Adaugi şi castraveţii tăiaţi. Acoperi tava cu folie de aluminiu şi o dai la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, 45 de minute. Îndepărtezi folia şi laşi carnea să se rumenească încă 15 minute. La final, o presari cu cimbru proaspăt. Serveşti friptura caldă, decorată cu cimbru şi cu garnitură de orez.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net