O rețetă gustoasă pe zi: Plăcintă cu pui

placinta_cu_pui.jpg

retete, placinta, pulpe pui, preparare
Plăcintă cu pui
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este Plăcintă cu pui.

Ingrediente Plăcintă cu pui:

1 foaie de aluat foitaj, 4 pulpe superioare de pui fierte, 1 morcov, 1 gogoșar, 1 tulpină țelină, 2-3 căței usturoi, 1 lingură ulei, 500 ml supă de pui sau de legume, 3 linguri amidon, 1 linguriță sos Worcestershire, 200 g mazăre congelată, unt, pentru uns tava, pesmet, pentru tavă, 1 ceapă, sare, piper.

Mod de preparare Plăcintă cu pui: 

Speli și tai legumele. Rupi carnea de pui fâșii și o lași deoparte. Încingi uleiul, pui legumele tăiate la călit, amesteci și adaugi mazărea. Ții până se înmoaie, torni supa în care ai dizolvat amidonul și adaugi carnea de pui și sosul Worcestershire. Lași să fiarbă până când se fac legumele și se îngroașă zeama, potrivești gustul de sare și piper. Dai vasul deoparte. Răstorni compoziția într-o tavă dreptunghiulară, pentru cuptor, unsă cu unt și presărată cu pesmet, acoperi cu foaia de aluat, o sigilezi pe marginea vasului și o crestezi în câteva locuri să nu se umfle. O dai la cuptorul încins până se rumenește frumos.

 

Mai multe rețete găsești pe clickpoftabuna.ro!

Loading...

Citește și