O reţetă gustoasă pe zi: Pilaf de pui

pilaf_de_pui.jpg

Pilaf de pui reteta
Pilaf de pui
Citeste tot despre: 

Reţeta gustoasă de azi este pilaf de pui.

Ingrediente Pilaf de pui:

1 pui, 2 morcovi, 1 ceapă, 1 ardei gras, 1 cană orez, 1 legătură pătrunjel, sare, piper.

Preparare Pilaf de pui:

Porţionezi puiul şi îl fierbi. Îl spumuieşti, apoi pui legumele tăiate după dorinţă. Laşi la fiert până când carnea este făcută. Strecori zeama şi o dai deoparte. Dezosezi puiul. Aşezi într-un vas mai mare orezul, torni 3 căni cu zeamă, adaugi carnea de pui, morcovii, potriveşti gustul de sare şi piper şi dai la cuptorul încins până când se umflă orezul. Serveşti pilaful presărat cu pătrunjel verde tăiat fin.

 

Loading...

Citește și

  • pilaf de orez cu verdeturi

    Rapid şi uşor de preparat, această reţetă de pilaf de orez cu verdeţuri este absolut delicioasă. Pilaful de orez poate fi servit ca fel principal de mâncare sau ca şi garnitură.

  • pilaf spanac reteta post

    Deși necesită mai mult timp de preparare, pilaful iese mai bun atunci când îl lași să se umfle încet, fără multă fierbere. Încearcă această rețeta cu spanac, perfectă pentru zilele de post.

  • pilaf cu aripioare pui reteta ingrediente

  • pilaf ciulama ciuperci smantana reteta

    Povestea orezului a început în zona mlăştinoasă din China acum mai bine de 500 de ani. A ajuns apoi în India, persia, Irak şi Egipt, iar când exploatatorii portughezi l-au descoperit, l-au adus şi pe bătrânul continent, Europa. Există 25 de specii de orez, iar în prezent este a doua cea mai cultivată cereală din lume, după grâu. Iată o combinaţie perfectă de pilaf cu ciulama de ciuperci care ştim că este pe gustul vostru

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1