O reţetă gustoasă pe zi: paste cu sos ragu

Ultima actualizare:

Preparare1. Se toacă mărunt ceapa, usturoiul, morcovul, ardeiul gras, ardeiul iute (opţional) şi se călesc în ulei până se înmoaie bine. Se adaugă carnea tocată şi se continuă călirea, amestecând mereu. 2. Se adaugă vinul, foaia de dafin, cimbru, sare şi piper, după gust, şi se lasă să fiarbă, la foc mic, până scade bine.3. Se adaugă pulpa de roşii, măslinele şi se lasă să fiarbă în continuare până capată consistenţa unui sos.4. Separat, se fierb pastele al dente în apă cu sare, se scurg şi se amestecă cu sosul ragu. Se servesc calde, decorate cu frunze verzi de busuioc. Opţional, se pot servi presărate cu parmezan ras.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net