O reţetă gustoasă pe zi: Orez cu spanac

Ultima actualizare:

    Orez cu spanac
Orez cu spanac

Ingrediente1 kg spanac 1 pahar vin alb500 ml apă în care a fiert spanacul150 g unt 1 ceapă325 g orez 125 g brânză de vaci25 g parmezansare piper

Preparare

1.    Cureţi spanacul, îl speli în multe ape şi îl opăreşti în apă cu sare. Îl laşi să se scurgă bine, apoi îl toci. Amesteci ½ l apă în care a fiert spanacul cu vinul.

2.    Pui jumătate din cantitatea de unt într-o tigaie şi căleşti ceapa până devine sticloasă. Adaugi orezul bine spălat şi scurs şi torni puţin câte puţin din zeama de spanac cu vin, amestecând continuu, să nu se prindă. Laşi să fiarbă aproximativ 20 minute.

3.    Adaugi spanacul, restul de unt, brânza de vaci, condimentezi cu sare şi piper şi serveşti mâncarea decorată cu parmezan tăiat cu cuţitul de curăţat cartofi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
pasca sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net