O rețetă gustoasă pe zi: Murături colorate

muraturi_colorate.jpg

retete, muraturi, colorate, varza, sfecla, preparare
Muraturi colorate
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este Murături colorate.

Ingrediente Murături colorate: 

1 varză mică, 3 sfecle roșii, 2 morcovi, 8 căței usturoi, foi de dafin, 2 l apă, 2 linguri sare grunjoasă.

Preparare Murături colorate: 

Cureți primele 2-3 foi de la varză, o speli apoi o tai în felii mai groase. Cureți morcovii și sfecla, le tai rondele și feliezi usturoiul. Aranjezi mixul de legume în borcane, adaugi în fiecare feliuțe de usturoi și foi de dafin, după gust. Faci o saramură din apă și sare, o încălezști ușor și o torni în borcane pe care le sigilezi. Servești legumele murate cu tocănițe, cartofi prăjiți sau cu fripturi.

 

Mai multe rețete găsești pe clickpoftabuna.ro!

 

Loading...

Citește și

  • Ingrediente: 2 sfecle roşii, 2 verze, 2 conopide mari, 5-6 morcovi, 2 ţeline mici, 2 kg gogonele, 1 kg castraveciori, 2 legături frunze de ţelină, crenguţe de vişin, 500 ml oţet, 2 linguri piper boabe, 3 căpăţâni usturoi, 5-6 frunze de dafin, 10 ardei iuţi, 9 l apă, 500 g sare grunjoasă, 4 linguri boabe muştar.

  • Această rețetă am primit-o de la cititoarea noastră Mihaela Dumitrana pentru care-i mulțumim. Nu uitați că așteptăm în continure rețetele voastre la adresa retete@click.ro!

  • Ingrediente: 4 kg castraveţi cornişon, 2 morcovi (opţional), 1 căpăţână usturoi, hrean, inflorescenţe de mărar, boabe de muştar, piper, 5 l apă, 5 linguri sare de murături (neiodată), frunze de vişin, 2-3 foi de dafin.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1