O reţetă gustoasă pe zi: Lasagna cu spanac

Ultima actualizare:

    Lasagna cu spanac
Lasagna cu spanac

Ingrediente1 kg spanac1 pachet foi lasagna1 lingură ulei sare piper150 g telemea250 ml smântână 150 g caşcaval rasPentru sos500 ml lapte5 linguri făină50 g unt sare nucşoară rasă

Preparare

1.    Alegi spanacul, îl opăreşti şi îl laşi să se scurgă. Îl toci mărunt apoi şi îl potriveşti de sare şi piper. Îl laşi deoparte.

2.    Prepari sosul pentru care topeşti untul într-un vas, adaugi făina şi o amesteci repede, repede cu untul. Peste acest amestec torni lapte puţin câte puţin. Amesteci energic, să nu rămână cocoloaşe şi laşi sosul să fiarbă până are consistenţa unei smântâni subţiri. Îi adaugi sare şi nucşoară. Tragi vasul de pe foc, adaugi brânza rasă şi spanacul.

3.    Ungi un vas termorezistent şi pui alternativ câte două foi lasagna şi umplutura de spanac. Ultimul strat trebuie să fie obligatoriu de foi. Torni smântâna şi caşcavalul ras şi dai vasul în cuptorul încins aproximativ 45 minute.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net