O rețetă gustoasă pe zi: Lasagna colorată de legume

lasagna_colorata_de_legume.jpg

retete, lasagna, legume, spanac, preparare
Lasagna colorată de legume
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este: Lasagna colorată de legume

Ingrediente Lasagna colorată de legume: 

1 pachet foi de lasagna, 100 g cașcaval vegetal ras; Pentru stratul de sfeclă: 2 sfecle roșii mari, coapte, 3 căței de usturoi, cimbru, 100 g cașcaval vegetal; Pentru stratul de dovleac: 500 g dovleac copt, 1 praf de boia de ardei iute, sare; Pentru stratul de spanac: 500 g baby spanac, 500 g brânză tofu, 50 g cașcaval vegetal, 1 praf de sare, 2 linguri ulei; Pentru sosul de roșii: 700 g roșii pasate, 1 ceapă, 2 căței de usturoi, 1 crenguță cimbru, 200 ml
apă.

Preparare Lasagna colorată de legume: 

Pentru stratul de spanac, sotezi spanacul 2-3 minute în ulei, apoi îl dai deoparte și-l lași la răcorit. Îl amesteci cu brânza tofu, cu cașcavalul și cu sarea. roșii, apoi așezi un strat de foi de lasagna. Torni sosul de roșii rămas, un alt strat de foi de lasagna, stratul de spanac, foi de lasagna, piureul de dovleac, foi de lasagna, trei sferturi din piureul de sfeclă, foi de lasagna, restul de piure de sfeclă, apoi presari cașcavalul ras și dai tava la cuptor 35-40 de minute. Ungi o tavă cu sos de roșii, apoi așezi un strat de foi de lasagna. Torni sosul de roșii rămas, un alt strat de foi de lasagna, stratul de spanac, foi de lasagna, piureul de do- vleac, foi de lasagna, trei sfer- turi din piureul de sfeclă, foi de lasagna, restul de piure de sfeclă, apoi presari cașcavalul ras și dai tava la cuptor 35-40 de minute.

loading...
Loading...

Citește și

  • Câştigătorul noastru este Marius Syk. El va primi o supertavă de copt. Nu rataţi premiile de săptămâna viitoare!

  • Ingrediente: 500 g carne tocată (de pui, curcan sau amestec porc cu vită), 1 pachet foi lasagna, 300 ml sos de roşii, 500 g mozzarela , 2 cepe, 2 linguri ulei de măsline, 2 căţei de usturoi, 250 ml supă de legume, 50 ml vin alb sec, oregano uscat, sare, piper proaspăt măcinat. Pentru sosul bechamel: 25 g unt, 3 linguri făină, 500 ml lapte , rozmarin uscat, nucşoară rasă, sare

  • Ingrediente: 400 g carne tocată, 1 cutie roşii în bulion, 3 ouă, 1 iaurt, 1/2 linguriţă boia dulce, 1 ceapă mică, 200 g caşcaval, cimbru şi piper mozaic, sare după gust.