O reţetă gustoasă pe zi: Lapte de pasăre

Ultima actualizare:

    Lapte de pasăre
Lapte de pasăre

Ingrediente 800 ml lapte 4 ouă 150 g zahăr 10 g făină 1 plic zahăr vanilat sare

Preparare

Fierbi laptele într-o cratiţă. Separi ouăle şi pui sare peste gălbenuşuri.Între timp, baţi albuşurile spumă cu 50 g de zahăr. Când clocoteşte laptele, iei cu o lingură umedă găluşte din spuma de albuş şi le pui în lapte. Le laşi să fiarbă 2 minute, le scoţi cu o spumieră şi le pui într-un castron.Freci gălbenuşurile cu restul de zahăr şi cu făina şi subţiezi cu lapte, turnând încet şi amestecând, ca să nu se taie. Pui totul la fiert, amestecând continuu. Adaugi zahărul vanilat şi laşi la fiert, pe foc mic, până se îngroaşă puţin. Apoi laşi să se răcorească.Torni lichidul peste găluştele de albuş şi laşi să se răcească puţin. Serveşti desertul ornat cu sos caramel, migdale felii şi fructe de sezon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (27) jpg
FotoJet (13) jpg
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net