O reţetă gustoasă pe zi: Lapte de pasăre

Ultima actualizare:

Preparare

1.    Baţi albuşurile spumă tare, adăugând treptat 100 g zahăr. Separat, fierbi laptele cu batonul de vanilie şi, când începe să clocotească, iei cu lingura găluşte din albuşul bătut spumă şi le pui în laptele care clocoteşte. Laşi să fiarbă câte 2 minute, pe fiecare parte, apoi le scoţi cu spumiera într-un castron. 2.     După ce ai făcut toate găluştele de albuş, baţi gălbenuşurile cu restul de zahăr şi făina. Peste ele torni încet laptele în care au fiert găluştele de albuş şi continui fierberea până începe să se îngroaşe ca un sos. Torni sosul peste găluştele de albuş şi le serveşti răcite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
peste pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net