O reţetă gustoasă pe zi: Jalebi-covrigei indieni

Ultima actualizare:

Preparare: Se amestecă iaurtul cu făina, coaja rasă de portocală, untul, zahărul pudră, şofranul şi un praf de sare până se obţine un aluat mai gros decât cel de clătite. Se lasă peste noapte la frigider. A doua zi se pune aluatul într-un poş şi se formează covrigei ca în imagine, direct într-o tigaie cu ulei încins. Se scot covrigeii pe o farfurie cu şerveţele de hârtie ca să absoarbă surplusul de ulei. Se pun zahărul cu apa într-un ibric pe foc şi se fierb până se obţine un sirop gros ca mierea. La final se adaugă câteva picături de lămâie. Se trece fiecare covrigel prin siropul răcit, apoi se scot pe un platou.

image
image
image
image
image
image
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net