O reţetă gustoasă pe zi: Gulaș de fasole

gulas-fasole.jpg

gulas de fasole reteta
Gulaş de fasole
Citeste tot despre: 

Reţeta gustoasă de azi este gulaş de fasole.

Ingrediente Gulaș de fasole:

600 g carne de vită tăiată cubulețe, 400 g fasole albă, 1 linguriță untură, 1 ceapă medie, tocată mărunt, 3-4 căței de usturoi, tocați mărunt, 2 lingurițe de paprika, ¼ linguriță paprika iute, 1 linguriță de chimen, 5-6 boabe de piper negru, piper, sare, 1 roșie mică feliată, 1 ardei iute, 2 morcovi tocați, 2 rădăcini de pătrunjel, 1 țelină mică mărunțită, 1 ardei gras roșu, 1 ardei gras verde, cimbru.

Preparare Gulaș de fasole:

Pui  fasolea în apă rece la înmuiat peste noapte. A doua zi scurgi apa, torni alta curată și o așezi pe foc. Fierbi până când fasolea este pe jumătate fiartă. Scurgi apa și o lași să se răcească. Topești untura și călești ceapa și usturoiul. Adaugi carnea de vită și o lași până devine albă. Iei de pe foc și pui paprika, foaia de dafin, boabele de piper și semințele de chimen. Torni 1,5 litri de apă și o pui din nou la fiert. Adaugi sarea, piperul , ardeiul iute întreg, roșia și ardeii feliați. Lași să fiarbă pe focul mic. Când carnea este pe jumătate fiartă pui morcovii, rădăcina de pătrunjel, țelina și fasolea. Mai torni apă dacă este necesar. Lași să fiarbă până când toate ingredientele sunt gata. Servești gulașul decorat cu cimbru, după gust.

 

Loading...

Citește și

  • Ingrediente500 g ficat de vită300 ml lapte dulce1 ceapă1 morcov1 ardei gras3-4 ciuperci2 căţei de usturoi3 linguri ulei150 ml vin alb2 linguri pastă de roşiicimbru2 frunze de salviebusuioc uscatpătrunjel verdesarepiper

  • gulas, picant, reteta, carne,clickpoftabuna

  • ceaun gulas record secui targ

    Ce faceți în weekend? Dacă plecați la cumpărături poate treceți și pe la Târgul gastronomic din Capitală. Se gătește într-un ceaun uriaș cea mai mare cantitate de gulaș.

  • gulas, Vizi Imre, reteta, gatit

    Vesel, relaxat, cu glumele la el şi cu 15 kg mai slab decât era în decembrie 2012, când concura în finala „Vocea României”. Aşa l-am găsit pe Vizi Imre într-o zi cu soare de la începutul lui martie. Venise cu ceva treburi în Bucureşti şi, într-o pauză de prânz, s-a abătut la un restaurant cu specific (evident) unguresc.