O reţetă gustoasă pe zi: Gulaş cu ficat de vită

Ultima actualizare:

Preparare

1.    Se taie ficatul bucăţi potrivite, se acoperă cu lapte şi se lasă să stea circa 30 de minute. Separat, se curăţă legumele, se taie felii, juliene sau fâşii, după preferinţă, şi se călesc în ulei bine încins, până se înmoaie şi scade bine zeama lăsată de legume.2.    Se adaugă ficatul scos din lapte şi uscat cu prosoape absorbante,  se condimentează cu ierburi aromate, după gust, şi cu usturoiul zdrobit. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă vinul şi se lasă să fiarbă totul, la foc mic, circa 20 de minute.3.    La sfârşit, se adaugă pasta de tomate, se mai lasă pe foc 2-3 clocote, apoi se dă deoparte. Se serveşte cald, garnisit cu pătrunjel verde tocat, şi cu cartofi fierţi.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net