O reţetă gustoasă pe zi: Ghiveci apetisant

Ultima actualizare:

Preparare1.    Cureţi cartofii şi îi tai rondele sau după preferinţă. Ciupercile le tai bucăţi, iar dacă sunt mici le laşi întregi. Conopida o desfaci bucheţele, o laşi în apă cu sare 10 minute, ardeii îi tai bucăţi mai mari şi morcovul îl dai pe răzătoarea mare. 2.    Încingi uleiul, căleşti ceapa tocată mărunt, adaugi morcovul şi laşi până se înmoaie puţin. Pui restul legumelor, acoperi cu apă şi laşi la fiert circa 15-20 de minute. Condimentezi cu sare, piper, busuioc şi adaugi pasta de tomate. Laşi pe foc până scade zeama. Serveşti ghiveciul asezonat cu pătrunjel verde tocat.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net