O reţetă gustoasă pe zi: Fileu de peşte cu sos de smântână

Ultima actualizare:

Preparare: Se condimentează fileurile cu sare şi piper colorat proaspăt măcinat, se lasă 20 de minute, după care se prăjesc în unt. Nu trebuie lăsate să se rumenească. Se freacă făina cu o lingură de ulei, se subţiază cu apă şi vinul alb şi se lasă să fiarbă, amestecând permanent, până ajunge la consistenţa unui sos. Se pune smântâna, se condimentează, după gust, cu sare şi piper, şi se mai lasă un minut. La sfârşit, se adaugă mărarul tocat fin. Peştele se serveşte asezonat cu sosul alb şi alături de o garnitură de legume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
peste pixabay jpg
sorin bontea jpg
horoscop webp
omleta pexels jpg
familie la masa de sarbatori jpg
horoscop shutterstock jpg
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net