O rețetă gustoasă pe zi: Chiftele de cartofi cu brânză și verdeață

Ultima actualizare:

    Chiftele de cartofi cu brânză
Chiftele de cartofi cu brânză

Rețeta gustoasă de azi este Chiftele de cartofi cu brânză și verdeață.

500 g cartofi, 100 g brânză telemea, 100 g cașcaval, 2 ouă, 4 linguri făină, 2 căței usturoi, câteva fire mărar, câteva fire pătrunjel, 3 fire ceapă verde, 200 g bacon, 1-2 linguri bullion, 1 linguriță sare.

Preparare Chiftele de cartofi cu brânză și verdeață: 

Cureți cartofii de coajă, îi tai cubulețe și-I pui la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, îi zdrobești cu furculița și-i amesteci cu brânza și cașcavalul date prin răzătoare, usturoiul pisat și verdețurile tăiate mărunt. Adaugi ouăle și făina și amesteci bine. Formezi chifteluțe pe care le aplatizezi și le așezi pe o tavă cu hârtie de copt. Le ungi cu bulion și presari baconul tăiat cubulețe. Dai chifteluțele la cuptorul preîncălzit, la 180 °C, până se rumenesc frumos.

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
Infidelitate jpg
barfe jpeg
esoteric 652642 1280 jpg
image png
semineu dim jpg
1 pozitiile de amor pe care femeile le iubesc ucew jpg jpeg
zodiac sign 2532970 960 720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net