O rețetă gustoasă pe zi: Borș de găină

bors_de_gaine.jpg

retete, bors, gaina, preparare
Borș de găină
Citeste tot despre: 

Rețeta gustoasă de azi este Borș de găină.

Ingrediente Borș de găină: 

1 piept de găină, 1 ceapă, 2 morcovi, 1 păstârnac, 500 ml borș, sare, după gust, 100 g tăiței, leuștean, după gust.

Preparare Borș de găină: 

Speli carnea, o pui să fiarbă la foc mic într-o cantitate suficientă de apă cu sare. O spumezi  de câte ori este necesar. Când poți să înfigi furculița în carne adaugi legumele mărunțite. Fierbi totul la foc mic, cu capac până când carnea începe să se desfacă de pe os. Scoți carnea, o dezosezi și o pui înapoi peste legume, adaugi tăițeii și o mai lași pe foc, acoperită, 5 minute. Când tăițeii sunt fierți, pui borșul și presari leușteanul mărunțit. Servești fierbinte.

Loading...

Citește și