O reţetă gustoasă pe zi: Borş cu sfeclă roşie

Ultima actualizare:

Mod de preparare:

1. Se porţionează carnea, se pune la fiert în apă cu puţină sare. Se spumuieşte cu grijă până se limpezeşte supa.

2. Când carnea este aproape fiartă, se adaugă ceapa, rădăcina de pătrunjel, morcovul, sfecla roşie, cartofii, ardeiul gras, varza dulce, tăiate după preferinţă. Se lasă să fiarbă totul circa 25-30 de minute până când legumele şi carnea sunt bine pătrunse.

3. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă pasta de roşii, borşul clocotit şi spumuit separat, ierburi aromate, după gust, şi se lasă să mai dea 2-3 clocote. Se acoperă cu capac pentru a se aromatiza, apoi se serveşte ca atare sau cu smântână adăugată direct în farfurie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
femeie fericită singura jpg
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
sarmale freepik jpg
coafura1 jpg
Nuante de par in tendinte la finalul lui 2022  Sursa foto shutterstock 523630864 jpg
horoscop jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
horoscop shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net