Medalioane de porc în sos cremos de usturoi și spanac

medalioane-porc-580x400.jpg

medalioane porc sos cremos usturoi
O masă gustoasă și consistentă
clickpoftabuna.ro
Citeste tot despre: 

Apetisante și aromate, medalioanele de porc în sos cremos de usturoi și spanac sunt un deliciu culinar.

 

De ce ai nevoie ca să prepari medalioane de porc în sos cremos de usturoi și spanac

3 medalioane de porc, fără os
1 linguriță boia
2 linguri unt
2 lingurițe ulei
5-6 căței de usturoi, zdrobiți
1 ceapă mică, tocată
80 ml supă de legume sau pui
400 g smântână
650 g spanac
1 linguriță mix de condimente
50 g parmezan ras, opțional
pătrunjel tocat, după gust
sare
piper

Cum prepari medalioane de porc în sos cremos de usturoi și spanac afli de pe clickpoftabuna.ro

 

Hai să vezi și cum să faci salată de cartofi noi cu bacon

 

Descoperă și cum poți prepara tartine cu ridichi și frunze de păpădie

Loading...