Masa de Crăciun. Rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci

Crăciunul e tot mai aproape și, ca orice român, probabil îți dorești ca masa să fie îmbelșugată. Dacă te-ai săturat de sarmale, dar nici nu vrei să renunți la preparatele românești, îți propunem noi o rețetă delicioasă: rulada de porc umplută cu varză în sos de ciuperci.

Rulada de porc umplută, de Crăciun

Ai varza și carnea de porc într-un preparat diferit, cu care sigur îți vei surprinde oaspeții. Iată cum se pregătește și de ce ai nevoie: 

Ingrediente:

- cotlet de porc

- frunze de dafin

- 3 cuișoare

- 1 ceapă

- varză albă

- piper negru

 -200 gr ciuperci

- ulei de floarea soarelui sau de rapiță 

Află doar pe clickpentrufemei.ro cum se prepară!

Cârnați de casă afumați, rețeță de Crăciun

Secretul celor mai bune sarmale de Crăciun

Loading...

Citește și