Legume trase la tigaie, cu grătar de pui – Maria Sandru

Ultima actualizare:

    Legume trase la tigaie cu grătar de pui
Legume trase la tigaie cu grătar de pui

Ingrediente:

1 pungă fasole verde păstăi

50 g unt

piper fin

1 piept pui mediu

1 ceapă roșie

roșii cheryy

Preparare:

Pieptul de pui se sărează și piperează, îl punem pe grătar. Păstăile se pun într-o oală, să dea în clocot câteva minute, cu sare. Untul se pune într-o tigaie pe foc, punând păstăile și piperul, le lăsăm la fac potrivit câteva minute, apoi le luăm și le punem într-o farfurie. Ceapa se trage și ea la tigaie. Roșiile cherry la fel și începem să le aranjăm pe farfurie. Luăm o formă rotundă și începem cu ceapa, păstăile și roșiile cherry. Când avem grătarul gata, îl tăvălim prin susan și mac (am ales varianta la fiecare capăt). Servim cu murături (am ales gogoșari).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net