Jakob te învaţă cum să găteşti supă-cremă de dovleac

CLIIMA20121013_0053_1.jpg

Supă-cremă de dovleac

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Jakob Hausmann, prezentatorul show-ului gastronomic din cadrul matinalului „România zi de zi” (TVR 1), inaugurează la restaurantul său, Mica Elveţie, sezonul dovleacului. Îl veţi putea regăsi în  supe-creme, orez, dar şi deserturi. Iată două reţete simplu de preparat acasă.

Ingrediente: 600 g dovleac, un morcov, 50 g ţelină, un praz, 50 g unt, 100 ml vin alb, 600 ml bulion de legume, 200 g smântână, o legătură pătrunjel, sare, piper.

Preparare: miezul dovleacului, morcovul şi ţelina se taie cubuţele, prazul în rondele şi toate se înăbuşă în untul încins. Se stinge cu vinul alb, se adaugă bulionul de legume şi se fierbe circa 4 minute. Se pasează legumele cu mixerul, se adaugă jumătate din smântână, se condimentează după gust. Pătrunjelul se presară deasupra, în farfurie.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul