Jakob te învaţă cum să găteşti: Sufleu de dovleac cu caşcaval

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.

Ingrediente: 900 g dovleac, două linguri ulei, două de făină, 250 g urdă, 100 g caşcaval, 4 gălbenuşuri, sare, piper, nucşoară, 5 albuşuri, praf de copt.

Preparare: se coace dovleacul în cuptor. Miezul se pasează pentru a obţine 600 g de pastă. Se amestecă cu urda şi făina, se adaugă caşcavalul ras şi gălbenuşurile, se condimentează. Se bate albuşul cu praful de copt şi se adaugă la masa de dovleac.

Se unge forma de sufleu cu unt şi se umple cu masa de dovleac. Se dă la cuptor (180º  C) şi se coace 30-35 de minute, apoi se mai rumeneşte la 220º C circa 15 minute.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul