Jakob te învaţă cum să găteşti: Osso Bucco

Ultima actualizare:

Ingrediente: 16 ciolane de viţel sau de porc, 200 g legume pentru supă, tăiate cubuleţe, 200 ml vin roşu, 50 g pastă de tomate, două linguri făină albă, un litru sos brun, rântaş, sare, piper

Preparare: ciolanele se condimentează cu sare şi piper, se pudrează cu făină şi se prăjesc la foc iute pe toate părţile. Se scot şi, în aceeaşi cratiţă, se adaugă legumele care se călesc. Se adaugă pasta de tomate, o lingură de făină, se stinge cu vinul roşu şi se lasă să se mai reducă puţin. Se adaugă un litru de sos brun. Se dă în clocot, apoi se introduc ciolanele în sos.

Cratiţa se dă la cuptor pentru 60-90 de minute (la 200 de grade). Când totul e gata, se scot ciolanele, sosul se pasează, se potriveşte după gust, se mai dă în clocot şi, dacă e prea subţire, se mai îngroaşă cu puţin rântaş. 

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net