Jakob te învaţă cum să găteşti: Orez de post

Ultima actualizare:

    Orez de post
Orez de post

Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.

Ingrediente: 250 g dovlecei, 200 g ardei roşii, 200 g orez de rizoto, 140 g champignons, 750 ml bulion de legume, 50 ml ulei de măsline, două bucăţi usturoi, două cepe, o lingură margarină, sare, piper

Preparare: ceapa şi usturoiu se taie mărunt, se sotează în ulei de măsline, se adaugă orezul care se rumeneşte circa 5 minute. Se stinge apoi cu bulionul de legume şi se lasă să fiarbă la foc mic. Dovleceii, ardeii şi ciupercile se taie cuburi şi, după circa 10 minute, se adaugă la orez. Se lasă să fiarbă mestecând mereu, încă 25-30 de minute. Apoi se adaugă margarina şi se condimentează. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
6 jpg
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net