Jakob te învaţă cum să găteşti: File de peşte împletit

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Jakob Hausmann, prezentator de emisiuni culinare şi patron al restaurantului Mica Elveţie, ne dă în fiecare săptămână două reţete uşor de preparat acasă. Iată ce puteţi încerca azi.

Ingrediente: 4 bucăţi file de peşte, sare, piper, o ceapă, o lingură unt, o portocală, două linguri mărar, 100 ml vin alb, 300 ml fond de peşte sau zeamă de legume, 200 g morcovi.

Preparare: fileurile de peşte se taie de două ori de-a lungul, astfel încât la capătul mai lat să rămână unite, apoi se împletesc şi se fixează cu scobitori. Ceapa se înăbuşă în unt, se adaugă coajă de portocală şi mărarul tocat mărunt, se stinge cu vin, apoi se adaugă fondul de peşte (zeamă) şi se dă în clocot. Se lasă să fiarbă 5 minute. Jumătate din această zeamă se toarnă în alt vas în care se va poşa peştele. În zeama rămasă se fierb morcovii, tăiaţi felii subţiri, timp de 3 minute. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul