Jakob te învaţă cum să găteşti: File de peşte împletit

Ultima actualizare:

Ingrediente: 4 bucăţi file de peşte, sare, piper, o ceapă, o lingură unt, o portocală, două linguri mărar, 100 ml vin alb, 300 ml fond de peşte sau zeamă de legume, 200 g morcovi.

Preparare: fileurile de peşte se taie de două ori de-a lungul, astfel încât la capătul mai lat să rămână unite, apoi se împletesc şi se fixează cu scobitori. Ceapa se înăbuşă în unt, se adaugă coajă de portocală şi mărarul tocat mărunt, se stinge cu vin, apoi se adaugă fondul de peşte (zeamă) şi se dă în clocot. Se lasă să fiarbă 5 minute. Jumătate din această zeamă se toarnă în alt vas în care se va poşa peştele. În zeama rămasă se fierb morcovii, tăiaţi felii subţiri, timp de 3 minute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
Puteri paranormale, zodii jpg
Burețel pentru fond de ten, beauty blender, valabilitate jpg
fizioterapie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net