Jakob te învaţă cum să găteşti: Ananas caramelizat

Ultima actualizare:

Ingrediente: 100 g merişoare uscate, 3 linguri lichior de cocos, un ananas, două linguri de zahăr, puţină sare, o lingură unt.

Mod de preparare: se amestecă merişoarele cu lichiorul de cocos şi se lasă 30-60 de minute să se marineze.

Se curăţă ananasul, se taie cubuleţe, iar peste el se presară zahărul şi două prize de sare. Se încinge untul în tigaie şi se caramelizează în el bucăţile de ananas. Se serveşte cu îngheţată, decorat cu merişoarele marinate.

image
image
image
image
image
image
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
image
actualitate.net
image
actualitate.net