Învaţă cum să prepari un desert pufos cu afine!

Ultima actualizare:

Ingrediente:

Pentru blat: 4 ouă, 4 linguri zahăr, 3 linguri făină, 1 lingură cacao, ½ plic praf de copt, 1 lingură apă

Pentru cremă: 5 ouă, 2 plicuri gelatină, 500 g afine, 4 linguri gem de coacăze, 300 g frişcă, 100 g ciocolată albă pentru decor

Mod de preparare:

Baţi spumă ouăle cu zahărul, adaugi făina amestecată cu praful de copt şi pudra de cacao, apoi apa.

Torni compoziţia într-o formă de tort cu pereţi detaşabili, unsă şi tapetată, şi coci, la foc potrivit, în cuptorul preîncălzit, circa 30 de minute.

Află aici cum prepari crema şi cum montezi prăjitura

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net