Gogoşi cu caş - Hij Florentina

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se rade caşul pe răzătoarea cu ochiuri mari, se adaugă zahărul dizolvat în lapte, oul bătut, coaja rasă de lămâie şi bicarbonatul stins.

Se amestecă uşor apoi se încorporează câte puţină făină până obţinem un aluat potrivit.

Se lasă aluatul la odihnă 30 de minute apoi se întinde o foaie, se taie cercuri cu un pahar şi se prăjesc în ulei încins.

Gogoşile calde se pudrează cu zahăr.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Gogoşi de... criză - Iordache Angelica

Cornuri

cu şuncă şi caşcaval

Ruladă

cu cremă fină de brânză şi căpşuni

Păscuţe

cu brânză şi stafide

Papanaşi

cu brânză de vaci

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
image png
fata blonda zodii horoscop shutterstock 109970870 jpg
inselat jpeg
pardoseli dim jpg
zodii pixabay jpg
Cea mai tare rețeta de cozonac și cea mai căutată în comunitatea de cooking
relație jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net