Desert Diplomat - Adina Mariana Stoica

CLIIMA20120615_0017_1.jpg

Desert Diplomat
Citeste tot despre: 

Ingrediente: 1 pungă pişcoturi, 4 ouă, 1 plic gelatină, 200 ml lapte, 1 cutie mascarpone, fructe (portocală, kiwi, pepene), 200 g zahăr, 2 linguri făină.

Mod de preparare:

Se separă ouăle - gălbenuşul de albuş, gălbenuşurile se freacă cu 100 g zahăr, se adaugă laptele şi făina şi se pun pe baimarin până se îngroaşă, între timp pregătim gelatina, o punem la înmuiat cu 100 ml apă, se lasă 10 minute după care se pune peste compoziţia de pe baimarin, se amestecă până se îngroaşă.

Între timp batem spumă ouăle cu 100 g zahăr. Când se întăreşte spuma, se răstoarnă peste compoziţie, se adaugă mascarpone şi se amestecă.

Pişcoturile le punem în forme după cum doreşte fiecare să fie aranjat.

Se răstoarnă compoziţia peste pişcoturi şi se lasă la rece circa 1 oră, după care se scoate, se răstoarnă şi se ornează cu fructe după cum doreşte fiecare.

Poftă bună!


Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete?
Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează
apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1