Cum faci cele mai bune sarmale mănăstireşti. Ingredientul ce le dă un plus de savoare

sarmale.jpg

Cum faci cele mai bune sarmale mănăstireşti. Ingredientul ce le dă un plus de savoare
Sursa foto: Facebook

Dacă nu mai ştii ce să găteşti în Postul Crăciunului şi vrei să încerci un preparat tradiţional încearcă sarmalele de post mănăstireşti, ce se fac la Mănăstirea Prislop.

Ingrediente necesare:

- 200 de grame de orez
- 200 de grame de ciuperci
- trei linguri de ulei
- o ceapă
- doi morcovi
- două linguriţe de pastă de roşii
- un ardei gras
- o varză murată
- sare şi piper, după gust
- piper boabe.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și: 
Vârsta e doar un număr! 5 lucruri care te ajută să pari mai tânără după 50 de ani
Cum faci cele mai bune sarmale mănăstireşti. Ingredientul ce le dă un plus de savoare

Loading...

Citește și

  • Eşti în pană de idei pentru o masă „ca la carte"? Iată ce gătesc cititoarele Click! Îţi prezentăm astăzi cinci reţete delicioase, trimise de maestre în bucătărie. O idee de aperitiv, două feluri principale delicioase şi două propuneri pentru un desert gustos. Toate, uşor de preparat şi foarte gustoase. Poftă bună!

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.