Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

food-4046229_1920.jpg

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină
Sursa foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Simplă sau cu legume ori carne, omleta este delicioasă şi poate fi consumată nu doar la micul dejun, ci şi seara, potrivit nutriţioniştilor. Astăzi, însă, îţi descoperim ce să faci ca să găteşti omleta pufoasă.

Aşadar, ca să găteşti o omletă delicioasă, indiferent că alegi să o faci cu brânzeturi, cu carne ori doar cu legume, ca să obţii o omletă pufoasă trebuie să adaugi un ingredient inedit, şi anume amidon.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:

Antonia, primele declaraţii după ce a fost supusă unei operaţii: ”Sunt fată mare. Ştiu de ce am făcut această alegere!”
Andreea Antonescu a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre tatăl mort: "E regretul vieţii mele"

Loading...

Citește și

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.

  • Eşti dependent de lactate, ţi s-a făcut poftă de icre sau de prăjituri cu cremă, dar totuşi vrei să respecţi Postul Crăciunului? Nu înghiţi în sec! Din legume, fructe, seminţe poţi să prepari aproape orice fel de mâncare.  Ligia Pop, promotoarea alimentaţiei vegane fără foc, ne dă câteva reţete sănătoase, uşor de preparat acasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1