Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină

food-4046229_1920.jpg

Cum faci cea mai pufoasă omletă. Secretul pe care trebuie să-l ştie orice gospodină
Sursa foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Simplă sau cu legume ori carne, omleta este delicioasă şi poate fi consumată nu doar la micul dejun, ci şi seara, potrivit nutriţioniştilor. Astăzi, însă, îţi descoperim ce să faci ca să găteşti omleta pufoasă.

Aşadar, ca să găteşti o omletă delicioasă, indiferent că alegi să o faci cu brânzeturi, cu carne ori doar cu legume, ca să obţii o omletă pufoasă trebuie să adaugi un ingredient inedit, şi anume amidon.

Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Mesajul transmis fanilor: ”Spune-le că îi iubeşti!”
Bianca Drăguşanu, adevărul despre operaţiile estetice la care a recurs: ”Am investit în ceea ce mi-a adus bani!”

 

Loading...

Citește și

  • Eşti în pană de idei pentru o masă „ca la carte"? Iată ce gătesc cititoarele Click! Îţi prezentăm astăzi cinci reţete delicioase, trimise de maestre în bucătărie. O idee de aperitiv, două feluri principale delicioase şi două propuneri pentru un desert gustos. Toate, uşor de preparat şi foarte gustoase. Poftă bună!

  • Ţi se pare greu să ţii postul Paştelui? Asta pentru că nu ai încercat să-ţi diversifici meniul.

  • Ingrediente aluat: 250 g făină, 125 g unt rece, 2 linguri zahăr pudră, 1 ou. Ingrediente crema de vanilie: 4 gălbenuşuri, 125 g zahăr, 500 ml lapte, 50 g făină, un pliculeţ zahăr vanilat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1