Crap cu legume la cuptor - Grigore Mihaela

Ultima actualizare:

Mod de preparare: Se curaţă şi se spală bine peştele, se sărează şi se piperează după gust pe toate părţile şi se pune într-o tavă unsă cu ulei de măsline.

Înauntrul peştelui şi deasupra se pune ceapa tăiată rondele, usturoiul tăiat felii, roşiile şi lămâile tăiate felii.

Se amestecă sucul de roşii cu vinul şi se toarnă peste peşte, apoi se dă la cuptor pentru 45 de minute.

Cand este gata, se taie şi se serveşte cu mamaliguţă caldă şi mujdei de usturoi.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Peşte umplut

Păstrăv cu portocală

Tartă cu peşte

Trimite şi tu o reţetă delicioasă!

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro. Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zodii relaxate jpg
horoscop singuratic pexels jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
horoscop shutterstock jpg
Horoscop primavara FOTO Shutterstock jpg
horoscop casatorie jpeg
horoscop webp
Ghidul esential pentru administrarea insulinei   Alegerea instrumentelor potrivite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net