Coşuleţe cu legume - Ursan Anişoara

Ultima actualizare:

    Coşuleţe cu legume
Coşuleţe cu legume

Ingrediente(pentru 10 coşuleţe)

Coşuleţele: 150 g unt sau margarină, 250 g făină, sare, 1 ou.

Pentru umplutură: 250 g mix de legume congelate, 150 ml ulei Unisol, o ceapă roşie, 2 ouă, 250 g cremă fină de brânză cu smântână, 150 g caşcaval ras.

Preparare

Se prepară din făina amestecată cu margarina sau untul moale, sare şi oul bătut, un aluat omogen care se înfăşoară în celofan şi se dă la rece cel puţin 30 minute.

Se dau în câteva clocote cu apă şi sare legumele congelate care apoi se scurg şi se lasă să se răcească.

Se mixează bine albuşurile cu un praf de sare. Crema de brânză se amestecă cu gălbenuşurile. Se amestecă uşor albuşurile bătute cu gălbenuşurile amestecate cu brânza şi legumele fierte şi călite un pic în uleiul Unisol.

Din aluatul rece se întinde o foaie subţire din care decupăm cu gura unui pahar, cercuri care mai apoi le aşezăm în formele unse cu ulei Unisol şi care se dau la copt circa 15 minute. Se scot din cuptor şi se umplu cu amestecul de brânză şi legume. Deasupra se presară cercuri de ceapă roşie şi se mai dau încă 15 minute la copt. Se opreşte focul din cuptor dar coşuleţele se lasă să se răcească în voie în cuptor, apoi se scot din forme şi se servesc reci ca aperitiv.

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net