Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni)

Ultima actualizare:

    Trebuie să încerci aceşti coluţunaşi cu carne!clickpoftabuna.ro
Trebuie să încerci aceşti coluţunaşi cu carne!clickpoftabuna.ro

Am mâncat, recent, la o gazdă în 2 Mai, nişte colţunaşi cu carne foarte gustoşi. Ulterior, am aflat, de la gazdă şi a lui soaţă, veniţi de peste Prut, că este vorba de o reţetă rusească, iar colţunaşii cu carne se numesc pelmeni.

Colţunaşi cu carne. Reţetă rusească (pelmeni) – Ingrediente

Pentru umplutură250 g carne tocată de vită250 g carne tocată de porc2 cepe, tocate fin sau date prin răzătoare2-3 căţei usturoi, pisaţisarepiperfoi de dafin2 linguri untsmântână (pentru servit)pătrunjel (pentru servit)

Pentru aluat3 căni făină1 cană apă rece2 linguri uleisare

Află pe clickpoftabuna.ro cum se prepară aceşti colţunaşi cu carne!

image
image
image
image
image
image
1 sarmale de post jpg jpeg
Cum să ți îmbunătățești abilitățile de ascultare în limba engleză  png
horoscop zilnic 15 aprilie jpg
riduri jpg
citate celebre despre bucurie si fericire 1024x576 jpg
dormitor jpg
emoji fericire zambet unsplash jpg
horoscop
image
actualitate.net
image
actualitate.net