Click îţi dă o reţetă de Crăciun pe zi: Fursecuri Crinckles

CLIIMA20121223_0036_1.jpg

Fursecuri Crinckles
Citeste tot despre: 

Ingrediente: 225 g făină, 60 g unt, 225 g ciocolată amăruie, 100 g zahăr, 2 ouă, 1 linguriţă praf de copt, 1 praf de sare, 1 linguriţă esenţă de vanilie, zahăr tos, zahăr pudră.

Preparare: se freacă spumă ouăle cu zahărul. Se topesc ciocolata şi untul la bain-marie şi se ­lasă să se răcorească puţin. Se toarnă amestecul de ciocolată peste ouă, amestecând continuu, se încorporează treptat făina, praful de copt, sarea, esenţa şi se omogenizează.

Se lasă minimum patru ore la rece sau de azi pe mâine. Se formează biluţe care se tăvălesc prin zahăr tos, apoi prin zahăr pudră. Se aşază în ­tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul preîncălzit circa 10 minute. Nu se depăşeşte acest timp, pentru că în interior trebuie să rămână mai moi.
Se lasă să se răcească în tavă, apoi se scot pe un platou.

Câştigă o supertavă

Eşti expertă în bucătărie? Arată-ne ce ştii să găteşti şi noi te premiem! Găteşte ceva bun,  aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie. Trimite-ne reţeta şi poza pe adresa de e-mail retetasaptamanii@click.ro. Cea mai gustoasă şi arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă în paginile de sănătate şi va fi  premiată cu o supertavă de copt oferită de www.pentrugatit.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1