Clătite cu piept de pui şi bacon – Felicia Vanea

clatite_cu_piept_de_pui_si_bacon.jpg

Clătite cu piept de pui şi bacon
Clătite cu piept de pui şi bacon

INGREDIENTE

4 ouă

1 piept de pui

200 g caşcaval

felii subţiri de bacon

200 g smântână pentru gătit

1 ceapă

300 ml apă minerală

făină

2 ardei graşi roşii

caşcaval

ulei

sare,piper

ketchup

Mod de preparare

Pieptul de pui îl spălăm şi îl fierbem în apă cu sare, 20 de minute. Pregătim clătitele din 3 ouă, apă minerală, făină şi sare, după gust. Pieptul de pui, după ce a fiert, îl tăiem mărunt şi îl amestecăm apoi cu 2 ouă, 4 linguri de smântână, sare şi piper, după gust. Ceapă şi ardeiul gras le curăţăm, le tăiem mărunt şi le călim, apoi le adăugăm peste carne. Cu această compoziţie umplem fiecare clătită şi le împăturim. Cu o felie de bacon subţire, prindem la mijloc clătitele. Le aşezăm într-o tavă, le stropim cu ketchup şi radem caşcaval şi le dăm la cuptorul încins 10-15 minute, până se rumeneşte frumos baconul.

 

 

Loading...

Citește și

  • Ingrediente: 1 dovlecel ras prin răzătoarea mică şi stors de zeamă, o cană de lapte, o cană de făină, o lingură de ulei de măsline, 2 ouă, o linguriţă de praf de copt dizolvată în zeamă de lămâie, sare, o legătură mărar, telemea frecată cu puţin unt pentru umplutură.

  • Ingrediente pentru două porţii: 3 clătite; 300 g spanac congelat; 1 ardei capia; 200 g brânză de vaci; 100 g unt; 2 căţei de usturoi; sare; piper negru măcinat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1